Skip to content
Alverdens mad | FOF Københavns Omegn

Alverdens mad

Alverdens mad – denne gang i Europa.

Varighed: 4 mødegange á 4 timer
Målgruppe: Alle madentusiaster med interesse i at udforske Europas mangfoldige køkkener.

Du kommer til at lære at lave autentiske retter fra 4 forskellige europæiske lande og forstå de kulinariske traditioner bag.
 
1. gang: Det italienske køkken
2. gang: Det spanske køkken
3. gang: Det græske køkken
4. gang: Det franske køkken.
 
Så vidt råvarepriserne tillader det, vil der være landstypiske drikkevarer til maden, ligesom der altid vil være kaffe og te.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 31.03.2025 17:30-21:30 Vestervangskolen Arne Fjellerad
2 Mandag 14.04.2025 17:30-21:30 Vestervangskolen Arne Fjellerad
3 Mandag 28.04.2025 17:30-21:30 Vestervangskolen Arne Fjellerad
Se alle Se færre
Underviser

Arne Fjellerad

Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".