Madlavning behøver ikke være dyrt. En billig festmiddag behøver ikke være kedelig. Har du lyst til at gøre den daglige madlavning spændende og få nye ideer til gæstemad? Vi laver hver gang forret, hovedret og dessert eller spændende kager.
Kom og få nye idéer og nyd samværet med andre både under tilberedningen og spisningen bagefter. Du kan også være med, selvom du er begynder i madlavningskunsten. Materialeudgift kr. 120,- pr. gang, som betales forud. Første mødegang betales for 1. og 2. mødegang.
Der er undervisning i ulige uger.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 11.09.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
2 | Onsdag 25.09.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
3 | Onsdag 09.10.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
4 | Onsdag 30.10.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
5 | Onsdag 13.11.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
6 | Onsdag 27.11.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
7 | Onsdag 11.12.2024 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
8 | Onsdag 15.01.2025 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
9 | Onsdag 29.01.2025 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
10 | Onsdag 12.02.2025 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
11 | Onsdag 26.02.2025 | 18:00-21:30 | Brøndbyøster Skole | Arne Fjellerad |
Se alle Se færre |
Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".