Skip to content
Hverdagsmad med bønner | FOF Københavns Omegn

Hverdagsmad med bønner og bælgfrugter

Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for det plantebaserede køkken. Men hvordan laver man varieret og velsmagende hverdagsmad med f.eks. kikærter, kidneybønner og linser? Det får du masser af inspiration til på dette kursus. Du bliver klogere på de forskellige typer af bønner og bælgfrugter og lærer at lave velkomponerede middagsretter, som hele familien kan lide, samtidig med at du bliver fortrolig med basisopskrifter, som du kan eksperimentere videre med derhjemme. 

Råvarepris 120,- pr. gang pr. person

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 26.02.2025 17:00-20:30 Brøndbyvester skole, Krogager Line Holt Nielsen
2 Onsdag 05.03.2025 17:00-20:30 Brøndbyvester skole, Krogager Line Holt Nielsen
3 Onsdag 12.03.2025 17:00-20:30 Brøndbyvester skole, Krogager Line Holt Nielsen
Line Holt Nielsen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Line Holt Nielsen

Line elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og hun er vild med at dele ud af den passion, så hun kan inspirere andre til god mad hver dag. Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. De seneste 4 år har hun siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.

Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.