Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for det plantebaserede køkken. Men hvordan laver man varieret og velsmagende hverdagsmad med f.eks. kikærter, kidneybønner og linser? Det får du masser af inspiration til på dette kursus. Du bliver klogere på de forskellige typer af bønner og bælgfrugter og lærer at lave velkomponerede middagsretter, som hele familien kan lide, samtidig med at du bliver fortrolig med basisopskrifter, som du kan eksperimentere videre med derhjemme.
Råvarepris 120,- pr. gang pr. person
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 26.02.2025 | 17:00-20:30 | Brøndbyvester skole, Krogager | Line Holt Nielsen |
2 | Onsdag 05.03.2025 | 17:00-20:30 | Brøndbyvester skole, Krogager | Line Holt Nielsen |
3 | Onsdag 12.03.2025 | 17:00-20:30 | Brøndbyvester skole, Krogager | Line Holt Nielsen |
Line elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og hun er vild med at dele ud af den passion, så hun kan inspirere andre til god mad hver dag. Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. De seneste 4 år har hun siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.
Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.