Elsker du også duften af hjemmebagt brød? Og vil du lære hvordan du laver din egen surdej? Så kom med underviser Jutta Pallesgaards kursus i at lave din egen brøddej, Vi går i dybden med processen fra surdejens spæde opstart til det færdige produkt. På kurset vil du komme omkring grundlæggende teoretiske og praktiske elementer af surdejsbagningen, som betydningen af vand, mel, tid, temperatur og håndtering af dejen. På første undervisnings dag er der teori, hvor vi gennemgår surdej, mel og korntyper, selve bageprocessen, hvad man skal gøre for at det ikke går galt, om man kan redde en surdej, om man kan sætte en surdej på pause osv. Du får både brød, surdej samt den dej, som du har lavet med hjem. Derudover får du opskrifter og masser af tips med i bagagen. Kurset er for dig, som ønsker at træde ind i surdejens verden og vende hjem med alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med bagningen.
Råvareprisen er ca. 150,- pr. person som afregnes direkte med underviseren.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 11.03.2025 | 17:00-18:40 | Mølleholmskolen | Jutta Pallesgaard |
2 | Tirsdag 18.03.2025 | 17:00-20:30 | Mølleholmskolen | Jutta Pallesgaard |
Jutta er uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 1995.
”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes, at det spændende at se det færdige produkt, som kursisterne laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det derhjemme.”