Skip to content
Yin Yoga for gravide – få en nemmere fødsel - FOF Vest

Yinyoga for gravide

Yin Yoga for gravide – få en nemmere fødsel

Yin-yoga for gravide lærer dig åndedrætsteknikker og afspændingsøvelser, der kan hjælpe dig under graviditeten samt under fødslen.

På et kursus i yoga for gravide, vil vi også bruge metoder til træning af din opmærksomhed, så du kan give slip på noget af den stress og nogle af de spændinger, som en graviditet kan medføre.

 

Det anbefales at starte efter 12. graviditetsuge.
Underviseren hedder Anne Mette Hansen og er sundhedsplejerske.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 18:30-20:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anne Mette Pedersen
2 Onsdag 18.09.2024 18:30-20:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anne Mette Pedersen
3 Onsdag 25.09.2024 18:30-20:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Anne Mette Pedersen
Se alle Se færre
Underviser

Anne Mette Pedersen

Jeg er certificeret yogalærer med speciale i yin yoga, uddannet ved Cathrine Koefoed. Jeg har 300 timers Kundalini yogalærer uddannelse. Jeg har gennem flere år dyrket yoga, fortrinsvis yin og kundalini og brænder meget for det. Jeg synes det er et spændende univers, netop at kunne forene krop og sind og mærke energien i kroppen. Det bringer mig i harmoni og balance. Jeg vil meget gerne bringe dette videre til andre og derfor har jeg taget yin yoga uddannelse i 2020. Jeg arbejder som sundhedsplejerske, så kendskab til kroppen havde jeg i forvejen. Ligesom jeg er vant til at undervise. I mit daglige arbejde er jeg vant til at omgås folk og skabe en tillidsvækkende relation. Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er ro og positivitet, en lille pause i hverdagen.

Jeg kan lide at lave dejlig mad, hygge og sjov med mine venner og børn. Gerne på en længere vandretur. Jeg slapper af med yoga, gåture, film og lydbøger.