Skip to content
Babymassage og zoneterapi

Babymassage og zoneterapi

Aldersgruppe: fra 2-12 måneder.  

På kurset bliver du roligt guidet igennem de kærligste babymassagestrøg, der øger den vigtige tilknytning til din baby. Du lærer derudover de bedste zoneterapi punkter, så du selv kan hjælpe din baby ved forkølelse, ondt i maven og til en bedre søvn. Efter en time er din baby dejlig afslappet og du går hjem med med ny viden – klar til at I kan få gavn af øvelserne derhjemme.

Du lærer forskellige teknikker, som både giver din baby større velvære, men som også er med til at skabe dybere kontakt mellem dig og dit barn. Ved at give din baby massage frigives hormonet oxytocin, hvilket virker afstressende både for dig og dit barn.

På kurset lægger jeg vægt på følgende:
• At du, med de kærligste babymassagestrøg kan give dinbaby en dejlig og skøn helkropsmassage, der virker beroligende og styrkerden vigtige tilknytning
• Zoneterapi til hverdagsbrug, så du kan hjælpe dinbaby med søvn, uro, immunforsvar og fordøjelsen.
• Gymnastikøvelser, der styrker din babys kropskendskabog motorik
• Hvilken olie, der er bedst at massere i
• Relationen mellem dig og dit barn

Jeg gennemgår de forskellige teknikker og hvordan de udføres. Du får små illustrationer med hjem, så du med fordel kan udføre massage på dit barn derhjemme. 

Praktisk info:
Du vil få udleveret lidt økologisk mandelolie og en grundig vejledning, så du kan komme i gang med det samme og huske det hele, når du kommer hjem.
Til kurset skal du bruge et Pusleunderlag/tisseunderlag og 2 stofbleer.

Jeg glæder mig til at møde dig og din baby 🧡

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 12:00-13:40 Kilden Christina Grant Rædkær
Camilla Grant Rødkær | FOF Københavns Omegn
Underviser

Christina Grant Rædkær

Christina er oprindeligt uddannet socialrådgiver og arbejder til daglig i en skovbørnehave, som giver mulighed for at prioritere både familie- og arbejdsliv. Christina underviser både i babymassage og hækling.

 

Da hun selv blev mor, fik hun kendskab til babymassage på et kursus. Hun blev bevidst om, at hun kunne give sin egen søn Valdemar dejlig nærværende massage og samtidig lindre de babygener, han en gang imellem fik. Alt fra uro i kroppen til tandfrembrud og forkølelse, kunne hun hjælpe med ved hjælp af massage og zoneterapi. Christina tog uddannelse til babymassage-instruktør ved Merete Kongsmark og Katrine Birk i 2019. Hun elsker at arbejde med børn og forældre og se den dejlige stund, de får sammen.

 

Christinas interesse for at hækle opstod for godt 7 år siden, under første barsel. Hun deltog på et lille hæklekursus, hvor hun lærte de mest almindelige hækleteknikker, og siden da, er det gået stærkt. 

Hun startede sit hækleunivers med simple suttensnore og fik med tiden lyst til at hækle med tykkere garn. Med det, kan man lave større projekter som fx. kurve til boligen.