Skip to content
Kurvekursus - hækling 12-17 år

Kurvekursus - hækling 12-17 år

Aldersgruppe: 12-17 år

På dette kurve kursus vil du lære at arbejde med tykt garn. Kurset er både for nybegyndere og for øvede.

Bemærk, at man skal kunne de basale hækle teknikker. Du vil lære at lave to typer kurve - en med og en uden træbund.

Vi starter ud med at lærer det basale; hvordan man hækler med tykt garn og hvilken teknik der skal bruges. Der vil bruges genanvendt Oeko-Tex bomuldsgarn. 

Når kurset er ved at nå enden, skulle alle gerne have et produkt færdigt. Når man det ikke, er man velkommen til at tage materiale med hjem, så man kan færdiggøre det hjemme. Godt håndværk tager tid.

Hvad får du med hjem:
- En lækker selvlavet kurv
- Inspiration til at fortsætte derhjemme
- Tips og tricks til brug af materialer
- Teknikker til arbejde med tykt garn

Materialer:
Garn og træbund skal købes af underviser på selve dagen via MobilePay
Træbund 35,-
Garn 249,-

Mulighed for tilkøb af flere træbunde og mere garn.    

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 13.10.2024 10:00-13:00 Kilden Christina Grant Rædkær
Camilla Grant Rødkær | FOF Københavns Omegn
Underviser

Christina Grant Rædkær

Christina er oprindeligt uddannet socialrådgiver og arbejder til daglig i en skovbørnehave, som giver mulighed for at prioritere både familie- og arbejdsliv. Christina underviser både i babymassage og hækling.

 

Da hun selv blev mor, fik hun kendskab til babymassage på et kursus. Hun blev bevidst om, at hun kunne give sin egen søn Valdemar dejlig nærværende massage og samtidig lindre de babygener, han en gang imellem fik. Alt fra uro i kroppen til tandfrembrud og forkølelse, kunne hun hjælpe med ved hjælp af massage og zoneterapi. Christina tog uddannelse til babymassage-instruktør ved Merete Kongsmark og Katrine Birk i 2019. Hun elsker at arbejde med børn og forældre og se den dejlige stund, de får sammen.

 

Christinas interesse for at hækle opstod for godt 7 år siden, under første barsel. Hun deltog på et lille hæklekursus, hvor hun lærte de mest almindelige hækleteknikker, og siden da, er det gået stærkt. 

Hun startede sit hækleunivers med simple suttensnore og fik med tiden lyst til at hækle med tykkere garn. Med det, kan man lave større projekter som fx. kurve til boligen.