Skip to content
Julestue hos Alma blomster

Julestue hos Alma blomster

Julen nærmer sig og det er snart til at pynte op og skabe hygge i dit hjem. Hvad kunne være bedre end at bruge naturens egne smukke juledekorationer? Nu får du muligheden for at deltage i en unik blomsterbindings-workshop med Vivian Lykke, ejer af Almas Blomster & Brugskunst på Hovedgaden i Taastrup.

Vivian er kendt for sin passion for blomsterbinding og hendes evne til at skabe magiske juledekorationer. Hun vil guide dig gennem processen, dele sin viden og give dig de bedste tips til at lave din egen adventskrans, dørkrans eller borddekoration. Du vil også få inspiration fra butikkens indbydende atmosfære - perfekt til at komme i den rette julehumør!

Workshoppen finder sted i Vivians hyggelige butik på Hovedgaden. Her vil du have adgang til et bredt udvalg af materialer fra naturen, som vi vil bruge som grundlag for vores dekorationer. Du kan endda tage noget ekstra med hjem efter workshoppen - prisen for en ekstra buket koster kun 150,- direkte betalt til Almas Blomster & Brugskunst ved ankomst.

Så tag din kreativitet under armen og mød op med entusiasme! Vi glæder os helt sikkert til at se alle jeres smukke juledekorationer komme til live under Vivians vejledning.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 24.11.2024 14:00-17:00 Almas Blomster Og Brugskunst Vivian Aaberg Lykke
Underviser

Vivian Aaberg Lykke

Vivian er indehaver af Alma blomsterforretning som ligger i Taastrup. Som deltager på et af hendes meget populære og ofte udsolgte kurser, får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Vivian tryllebinder sine deltagere med flotte, eventyrlige, kreative og unikke dekorationer og buketter. Hos Vivian går du hjem med noget som du kan imponere dine gæster med. Alle kurser hos Alma er velegnet som gave til den der har alt.