Skip to content
Naturmaleri anno 2024

Naturmaleri anno 2024

"Naturmalerier anno 2024" inviterer dig til at dykke ned i naturens forunderlige verden og udforske dens mangfoldighed gennem kunstneriske udtryk.

Vi vil sammen gå på opdagelse i naturens farver, former og overflader samt lade dig inspirere til at skabe kunst, der afspejler vores moderne tid og samfundsforhold - fra samfundskritiske til surrealistiske udtryk. Du vil have mulighed for at udforske og udvikle dine kunstneriske færdigheder og kurset vil give dig mulighed for at skabe unikke værker, der afspejler din personlige fortolkning af naturen.

Kurset henvender sig til unge og voksne, der er interesseret i at udforske naturen gennem kunst og ønsker at eksperimentere med forskellige modaliteter.

På kurset vil du lære at observere og fortolke naturens farver, former og overflader på nye og kreative måder. Du vil arbejde med forskellige aspekter af naturen, herunder landskaber, flora og fauna, samt udforske samfundskritiske og surrealistiske temaer gennem kunsten. Du vil få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer, herunder maleri, tegning, collage og fotografi, som sammen vil danne rammen for arbejdet med dit endelige værk(er).

Kurset fokusere på processen med at udforske og skabe men vil også resultere i færdige værker, der afspejler din personlige fortolkning af naturen i det det 21. århundrede.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 10:00-13:30 Kilden Lærke-Maria Schmidt
2 Tirsdag 01.10.2024 10:00-13:30 Kilden Lærke-Maria Schmidt
3 Tirsdag 08.10.2024 10:00-13:30 Kilden Lærke-Maria Schmidt
Se alle Se færre
Lærke Maria Scmidt | FOF Københavns Omegn
Underviser

Lærke-Maria Schmidt