Skip to content
Eksperimenterende malekurser | FOF Københavns Omegn

Eksperimenterende malekursus

Har du en kunstner gemt i maven, men føler dig lidt fortabt i, hvordan du skal bringe den frem? Eller føler du, at din kreative side er gået i stå, og mangler lidt hjælp til at genoplive den? Så er vores kursus i kreativt maleri lige noget for dig.

Vi holder fokus på den legende og udforskende proces, hvor vi udforsker alternative og utraditionelle maleredskaber. Sammen skal vi udfordre normerne og eksperimentere med at male med opvaskebørster, lave aftryk med blonder, majs, elastikker og husholdningsfilm. Vi skal endda kreere vores egne pensler af grene, korkpropper og fjer for at udforske nye udtryk.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan akvarel og oliefarver opfører sig, når de blandes med barberskum? Eller når man blander majsolie med farvekridt og maler på et stykke toastbrød med flødeost blandet med frugtfarve? Ja, det lyder måske fjollet, men vores underviser garanterer, at det ikke kun bliver sjovt, men også åbner op for din indre kunstner og dit eget unikke udtryk.

Din underviser vil guide dig gennem en række sjove og udfordrende øvelser, så du kan udforske din kreativitet i trygge rammer. Du vil gå hjem med værker, hvor du selv har omsat inspirerende mønstre, linjer og flader til dit eget udtryk, samt fået idéer, værktøjer og inspiration til at arbejde videre derhjemme på dine egne værker.

For at deltage i kurset vil der være en mindre udgift til materialer, som vil variere lidt fra gang til gang. Den gennemsnitlige pris for materialer vil være cirka 30 kr. per gang. Betaling kan ske enten kontant eller via MobilePay direkte til underviseren 
 

Information

  • Dato 24.09.2024-03.12.2024
  • Adresse Taastrup Kulturcenter
    Poppel alle 12
    2630 Taastrup
  • Lokale Lokale 5
  • Bemærkninger Der vil være udgifter til materialer, som vil variere lidt fra gang til gang. Ca.30 kr.pr. gang som kan betales enten kontant eller på mobilepay til underviser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 18:00-20:35 Taastrup Kulturcenter Estelle Santasilia Holbek
2 Tirsdag 01.10.2024 18:00-20:35 Taastrup Kulturcenter Estelle Santasilia Holbek
3 Tirsdag 08.10.2024 18:00-20:35 Taastrup Kulturcenter Estelle Santasilia Holbek
Se alle Se færre
Estelle Santasilia Holbek | FOF Københavns Omegn

Estelle Santasilia Holbek