Skip to content
Gæstemad - forårs- og sommerretter

Gæstemad - forårs- og sommerretter

Gæstemad - forårs- og sommerretter

5-dages kursus, hvor du lærer at tilberede elegante og smagfulde tre-retters menuer ideelle til forår og sommer. Hver dag dækker en komplet menu, fra forret til dessert, med fokus på sæsonens råvarer og teknikker til middage, der imponerer dine gæster.

1. mødegang: Klassisk forårsmad
Forret: Grillet asparges med pocheret æg, hollandaise og sprødt brød
Hovedret: Helstegt kylling med nye kartofler, citron og rosmarin
Dessert: Citronfromage med marengs og friske bær
Teknikker: Lav hollandaise, stegning af kylling, præsentation af fromage

2. mødegang: Fisk og skaldyr til sommermiddagen
Forret: Laksetatar med avocado, lime og radiser
Hovedret: Stegt torskefilet med ærtepuré, beurre blanc og sommergrønt
Dessert: Jordbær-pavlova med vaniljefløde og passionsfrugt
Teknikker: Lav laksetatar, steg fisk, bag pavlova med sprød skorpe

3. mødegang. Vegetarisk Forårsmenu
Forret: Gazpacho af tomat og agurk med basilikumolie
Hovedret: Fyldte peberfrugter med quinoa, feta, mynte og ristede kikærter
Dessert: Frugtsalat med marinerede sommerbær og mascarponecreme
Teknikker: Blend kold suppe, fyld og bag grøntsager, balancér lette desserter

4 mødegang: Middag med lam
Forret: Ceviche af torsk med citrus, koriander og chili
Hovedret: Lam med rosmarin, hvidløg og ratatouille
Dessert: Chokoladetærte med hindbærcoulis og mynte
Teknikker: Lav ceviche, stegning af lam, bagning af rig chokoladetærte

5. mødegang: Fisk og let dessert
Forret: Stegte kammuslinger med ærtepuré og citronolie
Hovedret: Ovnstegt laks med kartoffelfondant og dildsauce
Dessert: Rabarbertrifli med mandler, vaniljecreme og sprød crumble
Teknikker: Steg kammuslinger, ovnsteg fisk, byg en trifli med lag

Formål:
Lær at tilberede og anrette smukke og delikate tre-retters menuer, der matcher forårets og sommerens smage og bringer et ekstra pift til middagsbordet.