Skip to content
Japansk madlavning

Japansk madlavning

På kurset vil du få en grundig introduktion og gennemgang af det japanske køkken, og ikke mindst få forklaring af basisingredienser og specialvare til japanske madlavning.

Du vil arbejde i grupper med andre, således at hvert hold består af 2-4 personer, hvor I sammen hjælper hinanden med at lave retterne og dermed udforme den færdige menu som skal nydes til sidst på kurset.

Undervejs i kurset vil jeg vise og forklare hvordan retterne skal laves, således at du også får tips og tricks til at opnå den bedste smag i retterne med de valgte ingredienser og råvarer.

Alle opskrifter vil du selvfølgelig få med hjem, således at du kan lave lækker japansk mad til familie og venner. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 13.11.2024 17:30-21:30 Torstorpskolen Emil Nakahara
Underviser

Emil Nakahara

Mit navn er Emil Nakahara og jeg er halvt japansk halvt dansk. Jeg er vokset op på Frederiksberg med en dansk mor og en japansk far, hvilket har gjort at jeg fra jeg blev født er blevet opdraget med henholdsvis den danske og den japanske kultur. 

Dette har ikke kun tilegnet mig en stor sproglig fordel i forhold til at mestre det japanske sprog da min far altid har snakket japansk til mig, men også gjort således at jeg altid har kunnet rejse til vores hjemby i Gifu i Japan for at besøge både venner og familie og dermed holde mine relationer ved lige på den måde. 

Siden jeg var helt lille har jeg altid haft en stor passion for mad, og dette har vist sig i mine utallige timer i køkkenet, hvor jeg enten sammen med mine forældre eller alene har kastet mig ud i forskellige opskrifter og prøvet kræfter med madlavning fra mange forskellige kulturer. 
Den japanske madkultur har altid haft en særlig plads i mit hjerte, så denne har jeg naturligt valgt at forfølge senere hen i mit liv. 

I mine teenageår brugte jeg ofte hver sommer på at rejse tilbage til Japan og vores sommerhus, hvor jeg sammen med venner og familie fik stort kendskab til den japanske madkultur og især fik et stort kendskab til alle de små niche-retter, som vi slet ikke kender til herhjemme. 
Denne spændende madkultur satte sig fast hos mig og jeg vendte ofte hjem med enten nye ideer, ingredienser og andre nye ting som jeg kunne teste på mine danske venner og familie herhjemme. 

Efter flere år i restaurationsbranchen og en tid i lære som kok, valgte jeg at starte mit eget firma Nakahara Cooking, for at kunne tilbyde private dining og madkurser til firmaer og private. 
Den japanske madlavning har altid været min store passion, men nu har jeg også gjort den til min levevej og dermed valgt en karrier som selvstændig kok i mit eget firma.