Dette kursus står i påskens tegn. Med få hjælpemidler lærer Jutta dig at lave fyldte chokoladeæg, så det kan gøres hjemme i dit eget køkken.
Her lærer du, hvordan du tempererer din chokolade, så den bliver skinnende og spejlblank og får det rigtige knæk. Du støber selv chokoladen i forme, kommer fyld i og overtrækker med chokolade. På kurset laves der flere typer fyld, som bruges forskelligt. Du får de lækre chokolader og fyld med hjem.
Tempereret chokolade kan bruges til alt fra fyldte chokolader til dekorationer på kager og desserter. Tempereringen af chokolade består i, at chokoladen skal have en bestemt temperatur, når den bruges til overtræk eller dekoration. Den må hverken være for varm eller for kold, hvis man vil opnå den perfekte resultat.
Dessertkokken Jutta har mange års erfaring med chokolade. Få alle de bedste tips og tricks, så du kommer sikkert i mål - hver gang.
Råvareprisen er kr. 250,- pr. person som afregnes direkte med underviser.