Skip to content
Kiks og knækbrød

Kiks og knækbrød

Grib fat i dit forklæde og tag en tur ind i køkkenets magiske verden, hvor du bliver den mesterlige bager af dine egne lækre sprøde kiks og knækbrød. Med enkle og inspirerende opskrifter kan du skabe en symfoni af smag, der vil forføre dine sanser og bringe et smil frem på læberne hos enhver, der smager dine kreationer.

Fra den sprøde bid af en ostekiks til den hjertevarmende knas af et groft knækbrød, vil du opleve en verden af smagsnuancer og teksturer, der kun kan opnås ved at bage fra bunden. Vores opskrifter spænder bredt, lige fra klassiske favoritter til innovative kombinationer, der sætter dine smagsløg i overhalingsbanen.

Tag kontrol over dine snacks og giv dine smagsløg en tur på en eksplosionsfyldt rejse af autentiske smagsoplevelser. Uanset om du foretrækker ost, frø, kerner eller krydderier, er der en opskrift, der passer til din unikke smag.
Udgifter til råvarer kr. 150,- afregnes direkte med underviseren.

 

Information

  • Dato 02.09.2024-02.09.2024
  • Adresse Vestervangskolen
    Stadionvej 81
    2600 Glostrup
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Praktisk info Husk bøtter til at transportere dine kiks og knækbrød hjem i. Husk forklæde, et viskestykke og en karklud. Der vil være en udgift på ca. 150 kr. til ingredienser pr. deltager, som afregnes direkte med underviser på kurset.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 17:30-20:30 Vestervangskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”