Skip to content
Lær hemmelighederne bag perfekt hjemmebag

Lær hemmelighederne bag perfekt hjemmebag

Få ro og glæde i køkkenet med hyggebagning

Forkæl dig selv med et afslappende bagekursus, der giver dig viden og færdigheder til at skabe lækre hjemmebagte sager. 

Vi dykker først ned i bagningens videnskab – hvordan mel, sukker, æg og smør samarbejder for at skabe den perfekte dej. Dernæst går vi til det praktiske, hvor du lærer grundlæggende teknikker fra gærens magiske arbejde til formning og bagning af brød. 

Du vil opleve, hvordan tålmodighed og teknik er nøglen til succes, og med dette kursus får du både ro og resultater i køkkenet. 
Udgifter til råvarer kr. 100.-, pr. gang - afregnes direkte med underviser
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 24.02.2025 17:00-20:00 Mølleholmskolen
2 Mandag 10.03.2025 17:00-20:00 Mølleholmskolen
3 Mandag 24.03.2025 17:00-20:00 Mølleholmskolen
Se alle Se færre
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta er uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 1995.

”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes, at det spændende at se det færdige produkt, som kursisterne laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det derhjemme.”