Skip to content
Macaronskursus

Macaronskursus

Tag med på et macaron-eventyr med Jutta Pallesgaard.

Har du nogensinde drømt om at mestre kunsten at lave de delikate og karakteristiske macarons, der bringer minderne om Bagedysten eller en sommerferie i Frankrig til live? Nu har du chancen! På kurset vil underviseren tage dig under sine vinger og guide dig gennem processen med at skabe disse små, smagfulde mesterværker fra bunden.

Vi dykker ned i verden af farver, smag og fyld og udforsker alle de spændende muligheder, som macarons tilbyder. Under kyndige vejledning vil du lære de nøjagtige teknikker og hemmeligheder, der kræves for at opnå den perfekte konsistens og smag.

Men frygt ej! Selvom macarons kan virke som en udfordring, vil du blive guidet trin for trin gennem processen. Med masser af hjælp vil du snart kunne mestre kunsten og imponere dine venner og familie med dine helt egne hjemmelavede macarons.

Udgifter til råvarer er kr. 100,- og afregnes direkte med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.10.2024 17:00-21:00 Mølleholmskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”