Brød, der er bagt på surdej, har en lækker sprød skorpe og et luftigt, let syrligt indre med ekstra aroma. Vil du gerne i gang med surdejsbagningen, men ved ikke helt, hvor du skal starte, så er dette kurset for dig. Vi kommer igennem hele processen fra opstart af surdej, hævning, formning og bagning.
Vi har snydt på forhånd, så du får lov til at arbejde med en dej, der er færdighævet og klar til ovnen. Til slut skal det nybagte brød naturligvis prøvesmages, og du får resterne med hjem, sammen med en surdej, opskrifter og masser af tips og tricks.
Råvarepris: 80 kr. pr. deltager
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 26.01.2025 | 10:00-13:30 | Torstorpskolen | Line Holt Nielsen |
Line elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og hun er vild med at dele ud af den passion, så hun kan inspirere andre til god mad hver dag. Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. De seneste 4 år har hun siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.
Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.