Skip to content
Tai Chi for mindre stress | FOF Københavns Omegn

Tai Chi for mindre stress og mere energi

På dette hold arbejder vi på at genopbygge og styrke krop og sind efter hverdagens ofte stressende arbejde. Vi har især fokus på Tai Chi øvelser, der afspænder og forbedrer din smidighed i kroppen - både fysisk og mentalt. Gennem en række langsomme flydende bevægelser, der meditativt glider over i hinanden, lærer du at komme ned i tempo, nulstille hjernen og får en stærk, smidig og sund krop, som giver dig ny energi.

Bemærkninger
Undervisningen starter med opvarmning af kroppen og mentalt fokus på at skabe en indre ro, og afsluttes med  afspænding og meditation. 
Til træningen ledsages bevægelserne af beroligende musik.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.08.2024 19:00-20:30 Vallensbæk Idrætsanlæg Li Lihua
2 Onsdag 28.08.2024 19:00-20:30 Vallensbæk Idrætsanlæg Li Lihua
3 Onsdag 04.09.2024 19:00-20:30 Vallensbæk Idrætsanlæg Li Lihua
Se alle Se færre
Li Lihua | FOF Københavns Omegn
Underviser

Li Lihua

Siden hun var barn, har Sally Li altid været meget interesseret i Tai Chi og Qigong, som hun øvede sammen med voksne i Kina, allerede som ung. 
Sally Li har gennem årene modtaget forskelligere undervisninger i Tai Chi både i Kina og Europa af mestre fra Shaolin, Wudang og professorer fra Beijing Sports University - hvilket hun stadigvæk gør for at vedligeholde og lære nye kundskaber på et højere niveau. Sally Li har også et godt kendskab til kinesisk taoisme, zenmeditation og traditionel kinesisk medicin, og denne viden har hun integreret i hendes Tai Chi undervisning.