Skip to content
Engelsk | FOF Københavns Omegn

Engelsk - begynder ONLINE

Du har intet eller næsten intet forkendskab til sproget. 

Engelsk er det mest anvendte sprog i verden og fylder meget både i erhvervslivet og underholdningsbranchen. Derfor kommer du også rigtig langt, når du først har fået styr på de mest basale ord og sætninger. Dette kursus er for dig, som har ingen eller næsten ingen kendskab til sproget, og som gerne vil lære engelsk helt fra bunden. 

Kursets fokus er, at du kommer i gang med simple sætninger og ord. Vi arbejder med korrekt udtale, ordforråd og den grundlæggende forståelse for sprogets opbygning. Formålet er selvfølgelig, at du føler dig tryg med det talte sprog og får grundlæggende ord og grammatik med i din sproglige værktøjskasse. Inden start får du tilsendt et link.  

 Er du i tvivl om, hvilket niveau du skal tilmelde dig? Se sprogholdenes niveaubeskrivelser

 

Information

  • Dato 24.09.2024-03.12.2024
  • Adresse Online
    Online
    ONLINE
  • Bemærkninger Engelsk er det mest anvendte sprog i verden og fylder meget både i erhvervslivet og underholdningsbranchen. Derfor kommer du også rigtig langt, når du først har fået styr på de mest basale ord og sætninger. Dette kursus er for dig, som har ingen eller næsten ingen kendskab til sproget, og som gerne vil lære engelsk helt fra bunden. Kursets fokus er, at du kommer i gang med simple sætninger og ord. Vi arbejder med korrekt udtale, ordforråd og den grundlæggende forståelse for sprogets opbygning. Formålet er selvfølgelig, at du føler dig tryg med det talte sprog og får grundlæggende ord og grammatik med i din sproglige værktøjskasse. Inden start får du tilsendt et link.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 19:40-21:20 Online Eva Varga
2 Tirsdag 01.10.2024 19:40-21:20 Online Eva Varga
3 Tirsdag 08.10.2024 19:40-21:20 Online Eva Varga
Se alle Se færre
Eva Varga | FOF Københavns Omegn

Eva Varga

Eva er en grammatik nørd og fokuserer på brugen af sproget fra det tidlige stadie af læringsprocessen. Med 8 års erfaring på området, er hendes mål ikke kun at hjælpe folk med at få viden men også at få kærlighed til det engelske sprog og kultur.