Skip to content
Fransk | FOF Københavns Omegn

Fransk for begyndere i lyd og billeder

Fransk for begyndere i lyd og billeder

Det behøver ikke være svært at lære fransk. Vi tager afsæt i nogle af de mange kendte ord som "deja-vu", "akkordeon", "brie", "cancan", "restaurant", "a la carte", "foie gras", "bechamel", "cigaret", "ambulance", "garage", "fabrik", "beton" og starte derfra.

Verberne? Dem bruger vi som legoklodser, som de legekammerater man går til gymnastik med, noget man bygger videre på, når Eiffeltårnet skal præsenteres til publikum. Grundbogen? Den suppleres med 3D billeder på en skærm med udsigt til lavendel, solsikkemarker og enkelte vindruer.

Underviseren? Det er den der forklarer og belyser historien, kulturen og sprogets "mekanisme". Viser uret i klassen "12:34:56"? Så vil man snart kunne oplyse, hvad tid rejsen og "rendezvouset" starter eller slutter. Hvis du kunne tænke dig at lære sprog på en stimulerende måde, hvor bogstaver og grammatik bevæger sig ved hjælp af grafiske animationer, så er dette kursus for dig, der ingen kendskab har til fransk og ønsker at være med i en underholdende og lærerig klasse. Der bliver tilbudt at danse "lanciers", hvis man både kan opskriften og stave ordet "risalamande" rigtigt på fransk, når julen nærmer sig.

Undervisningsmateriale udleveres ved første mødegang.