Skip to content
Bag med surdej

Bag med surdej

At bage sit eget rugbrød eller brød med surdej kan virke skræmmende for nogle, men det er faktisk en relativt simpel proces. Det kræver tid og tålmodighed, da du skal lade dejen hvile i flere timer eller endda dage. Men resultatet - et luftigt, smagfuldt og ernæringsrigt brød - gør alt besværet værd. 

Kurset henvender sig til dig, der kender til at lave surdej.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 13.01.2025 17:00-21:00 Mølleholmskolen Jutta Pallesgaard
2 Mandag 20.01.2025 17:00-21:00 Mølleholmskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta er uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 1995.

”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes, at det spændende at se det færdige produkt, som kursisterne laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det derhjemme.”