Skip to content
Tai Chi 18 Qi Gong

Tai Chi 18 Qi Gong

Tai Chi og Qi Gong er to former for kinesisk motion, som kombineres i 18 effektive øvelser – deraf tallet 18. Tai Chi er oprindelig en kampkunst og Qi Gong, der betyder arbejde med energi eller ilt, er en fællesbetegnelse for de øvelser, der styrker helbredet. 

Målet med at lave Tai Chi 18 Qi Gong er gennem en serie på 18 øvelser at styrke din livskraft og energi i kroppen. Øvelserne udvider dine lunger, masserer de indre organer og gennem dybe, flydende vejrtrækningsøvelser indånder du på en effekt måde mere ilt til kroppens celler. 

Øvelserne er simple og lette og kan læres af alle, også dig som ikke har prøvet det før, og dig som har svært ved at bevæge dig fx på grund af knæ-, ryg- eller skulderproblemer. 

Øvelserne udføres langsomt og roligt i bølgende bevægelser gennem hele kroppen.
Alle knogler, muskler, led, blodkar og sener strækkes og bevæges, så du får en afbalanceret krop med fleksible led og en sund kropsholdning.

Information

  • Dato 20.08.2024-03.12.2024
  • Adresse Leragergård
    Vældegaardsvej 30
    2600 Glostrup
  • Lokale Møde- og selskabslokalet
  • Bemærkninger Dette hold træner Qi gong-Ba duan jin, som er en af de mest populære Qi Gong øvelser. Du vil på kurset få et grundlæggende kendskab til alle bevægelserne. Til træningen ledsages bevægelserne af beroligende musik. Undervisningen er for alle; uanset køn og alder, både nybegyndere og øvede. Til undervisningen skal du medbringe løstsiddende tøj, flade sko og drikke.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.08.2024 19:00-20:30 Leragergård Li Lihua
2 Tirsdag 27.08.2024 19:00-20:30 Leragergård Li Lihua
3 Tirsdag 03.09.2024 19:00-20:30 Leragergård Li Lihua
Se alle Se færre
Li Lihua | FOF Københavns Omegn
Underviser

Li Lihua

Siden hun var barn, har Sally Li altid været meget interesseret i Tai Chi og Qigong, som hun øvede sammen med voksne i Kina, allerede som ung. 
Sally Li har gennem årene modtaget forskelligere undervisninger i Tai Chi både i Kina og Europa af mestre fra Shaolin, Wudang og professorer fra Beijing Sports University - hvilket hun stadigvæk gør for at vedligeholde og lære nye kundskaber på et højere niveau. Sally Li har også et godt kendskab til kinesisk taoisme, zenmeditation og traditionel kinesisk medicin, og denne viden har hun integreret i hendes Tai Chi undervisning.