Skip to content
Lær at male figurativt, slip din indre kunstmaler fri, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Figurativt maleri akryl/olie


Kurset henvender sig til dig, som ønsker at mestre det figurative maleri og uanset om du er begynder eller øvet. Undervisningen tager udgangspunkt i netop dine ønsker og vi arbejder ud fra hvor du er og hvad du ønsker at opnå i det figurative maleri. Vi arbejder med farveteori og formgivning i maleriet, så vi opnår optimal dybde og mere levende malerier. Du vil modtage en mail fra underviser ugen før holdstart. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.04.2024 15:00-17:45 FOF - Brogårdsvej 2 Lotte Bay
2 Onsdag 24.04.2024 15:00-17:45 FOF - Brogårdsvej 2 Lotte Bay
3 Onsdag 01.05.2024 15:00-17:45 FOF - Brogårdsvej 2 Lotte Bay
Se alle Se færre
Lotte underviser i kreative fag i Holstebro
Underviser

Lotte Bay

Jeg hedder Lotte Bay og underviser i figurativt maleri og portrætttegning med blyant hos FOF Nordvestjylland. Jeg er født i 1969 og har undervist on/off siden 2007.

Mine hold er for alle. Jeg plejer at sige, at hvis du kan holde på en pensel, så kan du også male. Jeg underviser individuelt og derfor også ud fra netop dine ønsker. På mine hold er der ingen der ”ikke kan finde ud af det” – for det kan alle, når først de ved hvordan – og det er det du lærer på mine hold. Jeg sætter stor pris på en afslappet stemning på holdene, for vi skal have det sjovt; så er det nemmest at lære og blive inspireret.

Jeg har tegnet, siden jeg var barn, og begyndte at male i 2004. I forbindelse med et praktikophold fik jeg indsigt i en del forskellige kreative produkter og processer og har erfaring indenfor mange felter, herunder også afholdelse af kreative workshops.