Skip to content
Lær at tegne portrætter hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Portrættegning med blyant

Her er holdet for dig, som enten ønsker at lære at tegne portrætter, eller som ønsker at blive bedre til det.

Vi gennemgår forskellige skitseringsteknikker og arbejder primært ud fra fotos. Nogle af teknikkerne er så simple og nemme, at du hurtigt vil kunne tegne et færdigt portræt - også selvom du måske aldrig har tegnet før. Hvis du har et ønske om at tegne med farveblyant, bedes du kontakte Lotte, da dette forudsætter, at du allerede kan tegne med almindelig blyant.

Du modtager en mail fra underviseren ugen før holdstart, med nærmere informationer om undervisningen - men du behøver kun at medbringe en blyant og papir.  


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.04.2024 18:30-20:45 FOF - Brogårdsvej 2 Lotte Bay
2 Torsdag 25.04.2024 18:30-20:45 FOF - Brogårdsvej 2 Lotte Bay
3 Torsdag 02.05.2024 18:30-20:45 FOF - Brogårdsvej 2 Lotte Bay
Se alle Se færre
Lotte underviser i kreative fag i Holstebro
Underviser

Lotte Bay

Jeg hedder Lotte Bay og underviser i figurativt maleri og portrætttegning med blyant hos FOF Nordvestjylland. Jeg er født i 1969 og har undervist on/off siden 2007.

Mine hold er for alle. Jeg plejer at sige, at hvis du kan holde på en pensel, så kan du også male. Jeg underviser individuelt og derfor også ud fra netop dine ønsker. På mine hold er der ingen der ”ikke kan finde ud af det” – for det kan alle, når først de ved hvordan – og det er det du lærer på mine hold. Jeg sætter stor pris på en afslappet stemning på holdene, for vi skal have det sjovt; så er det nemmest at lære og blive inspireret.

Jeg har tegnet, siden jeg var barn, og begyndte at male i 2004. I forbindelse med et praktikophold fik jeg indsigt i en del forskellige kreative produkter og processer og har erfaring indenfor mange felter, herunder også afholdelse af kreative workshops.