Skip to content

Smag af Middelhavet

Dyk ned i de solbeskinnede smage og duftene fra Middelhavet med vores madlavningskursus "Smag af Middelhavet".
 
Her vil du lære at lave autentiske retter inspireret af kulinariske traditioner fra lande som Italien, Grækenland, Spanien og Tyrkiet.

Under kyndig vejledning af vores erfarne underviser vil du udforske brugen af friske ingredienser som olivenolie, friske urter, hvidløg og citron. 
Kurset vil dække teknikker som at lave perfekt risotto, saftige grillet kød og fisk, farverige salater og lækre antipasti.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil du finde nye måder at forbedre dine færdigheder og imponere dine gæster med autentiske middelhavsretter.

Medbring:
Drikkevarer, forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv.

Værd at vide:
Materialeudgifter på ca. 100-150 kr. afregnes med underviseren. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.02.2025 17:30-21:00 Sophieskolen Jemmi Bertoletti
2 Tirsdag 25.02.2025 17:30-21:00 Sophieskolen Jemmi Bertoletti
3 Tirsdag 04.03.2025 17:30-21:00 Sophieskolen Jemmi Bertoletti
Se alle Se færre

Jemmi Bertoletti

Jeg har rødder i Italien, og min kokkefaglighed er derfor præget af en blanding af Middelhavslandenes traditionsrige palette tilsat ingredienser og teknik fra det ny nordiske køkken. 
Jeg er uddannet kok fra Saison v. Erwin Lauderback i 2005. 
Gennem årene har jeg arbejdet som køkkenchef på egne restauranter såsom Bertolettis Cousine i København, Locanda i Næstved og Rønnede Golfklub. Derudover har jeg også arbejdet med café og catering.