Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Kom til efterfødselstræning og babymotorik hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Baby-tummel - 2-6 måneder

For babyer i alderen 2-6 måneder og deres forældre. Baby tummel er motorisk- og socialstimuli af baby.

I som forældre vil få viden om barnets udvikling, samt inspiration til hvordan i selv kan understøtte udviklingen med øvelser der hjemme.

Der vil være mulighed for at sparre med Sofie og de andre forældre om alt mellem himmel og jord.

Baby tummel supplerer baby svømning rigtig godt da barnet bliver stimuleret på andre måder her. Medbring selv et tæppe, baby kan ligge på

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 10:00-10:45 FOF Yoga Studio Sofie Brøndgaard
2 Tirsdag 29.10.2024 10:00-10:45 FOF Yoga Studio Sofie Brøndgaard
3 Tirsdag 05.11.2024 10:00-10:45 FOF Yoga Studio Sofie Brøndgaard
Se alle Se færre
Sofie underviser i babysvømning i Vinderup

Sofie Brøndgaard

Jeg er til dagligt som fysioterapeut hos FysioDanmark Holstebro, her har jeg arbejdet siden 2018, hvor jeg blev færdiguddannet. 

Jeg brænder for arbejdet med børn og babyer og elsker alt det, som det giver tilbage. Jeg er også babytummel instruktør, her nyder jeg at se de små børn udvikle sig motorisk. Det giver så meget igen, når jeg kan være med til at lære forældrene om barnets motoriske færdigheder og kunne give små fifs, så babyerne knækker koden til de motoriske færdigheder. I vandet glæder jeg mig til at se babyerne og forældrene udvikle nye færdigheder, få store sanseoplevelser og stjernestunder med forældre. 

Jeg lægger vægt på gode oplevelser mellem forældre og babyer, høj faglighed samt en god stemning på holdet med plads til alle.