Skip to content
Lær at lave sjove og fantasifulde klistermærker/stickers hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Stickers - fantasifulde klistermærker

I disse print-workshops kan du hygge og more dig med at udtrykke din fantasi ved at tegne og lave dine egne klistermærker. Stiliyana viser dig, hvordan hun printer og bagefter laminerer dem. Vi kan senere sætte de færdige klistermærker på forskellige overflader såsom notesbøger, mapper, skateboards, hjelme osv. Der bliver en hyggelig atmosfære med musik.

Du bedes medbringe følgende materialer: Blyanter, farveblyanter, tuscher, farverige tusser, blæk, viskelæder, blyantspidser og skitsepapir i A4.

Vi glæder os til at slippe fantasien løs sammen med dig 😊


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.11.2024 18:45-21:01 FOF - Huset Stiliyana Popova
2 Tirsdag 19.11.2024 18:45-21:01 FOF - Huset Stiliyana Popova
3 Tirsdag 26.11.2024 18:45-21:01 FOF - Huset Stiliyana Popova
Se alle Se færre
Stiliyana underviser i grafiske og digitale kurser hos FOF i Holstebro

Stiliyana Popova

Stiliyana Popova, også kendt som StiliXa fra hendes mærke, er uddannet lærer i billedkunst og siden 2020, har hun undervist på forskellige aftenskoler såsom FOF Herning og for nylig hos FOF Holstebro, LOF Ikast, Brande kunstskole, UngHerning ungdomsskole og snart på Slagteriet i Holstebro.

 

Hendes workshops og kurser er for enhver alder og smag såsom tegning, maleri, digital illustration, tegneserier, klistermærker, grafisk design UI/UX osv. StiliXa klassisk tegnebaggrund er opgraderet i 2022, hvor hun har gennemført TDA Portfolio-kurset på The Animation Workshop i Viborg, kombineret med animation, illustration, storyboard og tegneserier. I 2024 har hun også opnået et diplom i grafisk design UI/UX og modtagende al den viden, hun udvikler og forbereder hele tiden nye workshops og kurser på den bedste og nemme måde at dele disse færdigheder med jer alle. Vælg din favorit og kom i gang!