Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Yoga for gravide i FOF

Gravid yoga - Holstebro

Dette hold er til dig, der vil afbalancere din indre styrke og sårbarhed i din graviditet. Vi fokuserer på teknikker der understøtter den forandringsproces både din krop og dit sind går igennem på vej mod moderskabet.

Vi mødes i et nærende fællesskab, hvor graviditet er omdrejningspunktet, men hvor glæder, sorger og bekymringer skal kunne rummes. Yoga praksissen tager udgangspunkt i Hatha yoga og tilpasses dine muligheder i din krop.

Vi arbejder med krops-psykesammenhæng og vil som en del af styrke og udspænding hele tiden have fokus på åndedrætsteknikker der kan stimulere eller afspænde dig. Denne viden kan du bringe med dig ind i din fødsel og videre ind i den tid, hvor alt er kastet op i luften og du står med dit nye barn.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 12:00-13:00 FOF Yoga Studio Charlotte Bjerg Sand Riis
2 Tirsdag 03.09.2024 12:00-13:00 FOF Yoga Studio Charlotte Bjerg Sand Riis
3 Tirsdag 10.09.2024 12:00-13:00 FOF Yoga Studio Charlotte Bjerg Sand Riis
Se alle Se færre
Charlotte underviser i yoga, holder workshops og foredrag om krop, psyke og sind i Holstebro

Charlotte Bjerg Sand Riis

Mit navn er Charlotte Riis.

I mit arbejde møder jeg mennesket der hvor de er. Jeg er holistisk i min tilgang og det betyder, at krop, psyke, sind og samfund altid er en integreret del i mit møde med dig og den måde vi snakker sammen uanset om det er en yogaklasse eller det er et foredrag.

Jeg arbejder ud fra en sansende og intuitiv tilgang til kroppen, som hviler på stærke faglige søjler:

> Jeg er uddannet sygeplejerske med en kandidat i sygeplejevidenskab fra 2015.
> Derudover er jeg Totum kropsterapeut og kropsterapeutisk hatha yogainstruktør.
> Jeg er indehaver af virksomheden “Bjergs briks -kropsterapi og sygepleje” i Holstebro og arbejder som udviklingssygeplejerske på neurologisk afdeling på Regionshospitalet Gødstrup.

Yoga er for mig et genfundet anker i hverdagen. Det er en meget konkret måde, at skabe ro i mit sind, arbejde med min smidighed og styrker både i krop og sind. Jeg kan lide at udfordre, men i respekt for de mennesker jeg arbejder med.