Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Sushikurser hos FOF Nordvestjylland, begyndere, barn og voksen, Holstebro

Sushi barn/voksen workshop

OBS: Prisen er pr. person og både barnet og den voksne skal tilmeldes i eget navn og eget cpr-nr. Tilmelding skal ske ad 2 gange, da man ikke kan tilmelde 2 personer i samme køb.

Vi skal lave forskellige sushityper, der er gode at lave i fællesskab. Vi får et teoretisk og praktisk indblik i de grundlæggende fremstillings-teknikker, når der skal laves sushi med familien, hvor der også lægges vægt på god køkkenhygiejne og madspild. Hygge og fællesspisning til sidst. Der må påregnes udgift til råvarer på kr. 100 pr. deltager som afregnes direkte med underviseren.

Vi glæder os til en hyggelig dag i køkkenet med jer 😊

 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.11.2024 10:00-14:00 Sønderlandsskolen Jon Baggesen
Jon underviser i sushi for begyndere og barn/voksen
Underviser

Jon Baggesen

Jon har læst til ergoterapeut i Holstebro og blev færdig i 2003. Han har siden 2009 arbejdet på et bosted for udviklingshæmmede i Bremdal.  
Jon har gået til riffelskydning i ca. 30 år. Han er i dag bestyrelsesmedlem i Haderup skytteforening, og hjælper med at træne børn og unge i riffel- og pistolskydning.   
Derudover interesserer han sig for stort set alle typer madlavning. Han har dog specialiseret sig i japansk madlavning samt sushi.
I forsøget på at leve sundere og tabe sig, har han nu også fået en interesse i den japanske levevis, med sundere kost og den rigtige indstilling til livet. Interessen er faldet over de såkaldte ”blue zones”, som er nogle områder rundt omkring i verden, hvor folk lever længere og sundere.
Her har Jon specielt interesse i de japanere, der lever længe på øen Okinawa.
Udgangspunktet er primært i kosten men også den mentalitet der er i samfundet, som giver dem et langt og sundt liv.