Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær at blive frivillig, hvilken rettigheder, opgaver og pligter har man som frivillig, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lev længere - bliv frivillig!

Går du og overvejer at tilbyde dig som frivillig i en organisation eller forening. Så er denne workshop noget for dig. 

Vi vil komme ind på, hvad frivilligt arbejde kan indebære. Hvor går grænsen for frivillig indsats og faglighed, og hvordan sikrer man sig ikke at overtræde denne grænse?

Du kan få kendskab til forskellige måder at være frivillig på. Workshoppen henvender sig også til bestyrelser i frivillige foreninger, som måske kan få en ny vinkel på organisationen af frivillige for at sikre rekrutteringen af nye frivillige.

Tøv ikke med at tilmelde dig. Som frivillig "risikerer" du at leve længere og få et liv med mange meningsfulde timer.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 14:00-16:30 FOF - Huset Else Bisgaard Krabbe
Else underviser i personligudvikling, livshistorie, frivillighed i Holstebro

Else Bisgaard Krabbe

Mit navn er Else Krabbe. Jeg er uddannet sygeplejerske og har været leder af plejehjem i 23 år. Jeg har gennem alle år undervist både personale og frivillige i forskellige emner. Jeg er desuden tilknyttet Diakonhøjskolen, hvor jeg underviser kursister i hjemlighed på plejehjem og psykisk og social omsorg samt kulturen i en værdibasseret organisation.

Som underviser får jeg følgende ord med på vejen:

Else har undervist i værdibaseret ledelse og social -og psykisk omsorg ud fra sine mange års erfaring med at være forstander på et plejehjem. Kombinationen af faglighed, erfaring og et vindende væsen har gjort at Else er vellidt blandt kursisterne og få megen ros i evalueringerne.

Else er grundig og velstruktureret i sin forberedelse af undervisning.

Derudover er hun også dygtig til at skabe et social læringsrum i og uden for undervisningen.