Skip to content
Lær dansk, improve your danish, dansk for begyndere hos FOF Nordvestjylland

Dansk for tysktalende

Efter et godt og konstruktivt informationsmøde er vi nu klar med workshops, som henvender sig til dig, der skal i gang med at lære dansk eller allerede har lidt kendskab til sproget her i landet. Vi mødes et par timer om eftermiddagen og tilrettelægger undervisningen efter jeres ønsker.

Nach einem erfolgreichen Info-Treffen ist das Konzept für den Dänischunterricht festgelegt. Wir fangen mit Einzelworkshops an, die bei Nicole in Fjand Gårdbutik stattfinden. Bist du neu in Dänemark und möchtest du die Sprache beherrschen, dann bist du hier richtig.

Jeg glæder mig til at se jer/ich freue mich, euch zu treffen 😊

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 27.09.2024 15:30-17:30 Fjand Gårdbutik Juliane Overgaard
Juliane underviser i tysk i Struer og er skoleleder
Underviser

Juliane Overgaard

Jeg er skoleleder ved FOF og underviser i tysk i Struer. Jeg er uddannet oversætter og tolk i tysk og har i mange år undervist i tysk på efterskoler, handelsgymnasiet, i virksomheder og siden 2013 hos FOF.

Jeg lægger vægt på dette i min undervisning:

• Høj faglighed

• Humørfuld og uhøjtidelige atmosfære

• Alsidige og nutidige undervisningsmaterialer

Det jeg allerbedst kan li' ved at undervise i tysk er, at jeg kan styrke kendskabet til fremmedsprog og derigennem klæde deltagerne på til at kunne gebærde sig sprogligt og kulturelt syd for grænsen. Jeg brænder for sprog og kommunikation og glæder sig over de mange, der deler min interesse!

Det er kunne fremmedsprog er forbundet med så mange fordele. Man kan få fuld valuta for pengene, hvis man på rejse i Tyskland er i stand til at sige enkle sætninger på tysk. Så åbner der sig helt andre døre, end hvis man forsøge at hutle sig igennem på eksempelvis engelsk.

Citater fra tidligere deltagere på mine hold:

 - Niels ”Jeg synes, vi er kommet en hel del videre, især med grammatikken, Juliane er motiverende, altid i godt humør og klar med en frisk bemærkning, hvis man kommer til at tale ”sort”

- Kaj "Juliane fik den tyske grammatik til at blive næsten spændende”