Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær eller bliv bedre til fransk, flere niveauer, FOF Nordvestjylland, Holstebro og Struer

Fransk niv. 1 - begyndere

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at lære fransk fra bunden eller måske allerede har snust lidt til det smukke sprog.

Vi arbejder med hverdagskommunikation, understøttende grammatik og får gennem små og lette tekster indsigt i fransk sprogbrug og kultur. Vi benytter læsebogen "Début 1" fra Systime og evt. grammatikbogen "Début Grammatik".

Vi lærer, hvordan man begår sig på fransk, så du kan blive klædt på til din næste eller måske første rejse til det skønne land.

Udgifter til materialer må påregnes og afregnes med underviseren.

Vel mødt - au revoir!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 17:00-18:45 Huset Holstebro Juliane Overgaard
2 Onsdag 11.09.2024 17:00-18:45 Huset Holstebro Juliane Overgaard
3 Onsdag 18.09.2024 17:00-18:45 Huset Holstebro Juliane Overgaard
Se alle Se færre
Juliane underviser i tysk i Struer og er skoleleder
Underviser

Juliane Overgaard

Jeg er skoleleder ved FOF og underviser i tysk i Struer. Jeg er uddannet oversætter og tolk i tysk og har i mange år undervist i tysk på efterskoler, handelsgymnasiet, i virksomheder og siden 2013 hos FOF.

Jeg lægger vægt på dette i min undervisning:

• Høj faglighed

• Humørfuld og uhøjtidelige atmosfære

• Alsidige og nutidige undervisningsmaterialer

Det jeg allerbedst kan li' ved at undervise i tysk er, at jeg kan styrke kendskabet til fremmedsprog og derigennem klæde deltagerne på til at kunne gebærde sig sprogligt og kulturelt syd for grænsen. Jeg brænder for sprog og kommunikation og glæder sig over de mange, der deler min interesse!

Det er kunne fremmedsprog er forbundet med så mange fordele. Man kan få fuld valuta for pengene, hvis man på rejse i Tyskland er i stand til at sige enkle sætninger på tysk. Så åbner der sig helt andre døre, end hvis man forsøge at hutle sig igennem på eksempelvis engelsk.

Citater fra tidligere deltagere på mine hold:

 - Niels ”Jeg synes, vi er kommet en hel del videre, især med grammatikken, Juliane er motiverende, altid i godt humør og klar med en frisk bemærkning, hvis man kommer til at tale ”sort”

- Kaj "Juliane fik den tyske grammatik til at blive næsten spændende”