Skip to content
Madlavningskursus i FOF

Ugens bedste måltid

Elsker du lækker hjemmelavet mad?  
Så er vores madlavningskursus noget for dig!

Vi kaster os ud på det gastronomiske overdrev og arbejder med lokale, sæsonbetonede råvarer, grundtilberedning og lærer at tilberede både smagfulde, enkle rette og mere avancerede tilberedninger.
Du får masser af tips og tricks, som vil hjælpe dig til at finde glæden ved selv at tilberede et måltid. 

Vi skal blandt andet eksperimentere med vilde urter, frisk fisk og lokalt kød, og i fælleskab skabe smagfulde retter.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil du opdage nye aspekter af madlavning, der løfter dine kulinariske færdigheder til næste niveau.

Medbring:
Forklæde, viskestykke, karklud og en god køkkenkniv samt egne drikkevarer.

Værd at vide: 
Udgifter til råvarer er inkluderet i prisen. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.04.2025 17:30-21:00 Midtskolen, afd. Rollo Jemmi Bertoletti
2 Torsdag 10.04.2025 17:30-21:00 Midtskolen, afd. Rollo Jemmi Bertoletti
3 Torsdag 24.04.2025 17:30-21:00 Midtskolen, afd. Rollo Jemmi Bertoletti
Se alle Se færre

Jemmi Bertoletti

Jeg har rødder i Italien, og min kokkefaglighed er derfor præget af en blanding af Middelhavslandenes traditionsrige palette tilsat ingredienser og teknik fra det ny nordiske køkken. 
Jeg er uddannet kok fra Saison v. Erwin Lauderback i 2005. 
Gennem årene har jeg arbejdet som køkkenchef på egne restauranter såsom Bertolettis Cousine i København, Locanda i Næstved og Rønnede Golfklub. Derudover har jeg også arbejdet med café og catering.