Skip to content

Det søde køkken

På dette kursus over seks aftener skal vi udforske den søde verden af kager og desserter på en sjov og kreativ måde. 
Vi leger med forskellige teknikker og ingredienser for at opnå de lækreste resultater.

• Vi prøver kræfter med klassiske kager, der er blevet nydt gennem generationer i Danmark f.eks. en   Rubinsteinerkage.

• Vi laver både kolde og varme desserter med æg, som chokoladebomben Marengs Gateau Marcel og den bedste hjemmelavede Crème Brûlée.

• Vi ser på moderne favoritter som Macarons og Jordbærtærte med jordbærmousse og rød glaze, og vi kommer også omkring de lidt mere "sunde" kager lavet med dadler, græskar, bønner og sommerbær.

• Og som prikken over i’et sammensætter vi et lækkert tapas-kagebord i fællesskab.

Du får mulighed for selv at skabe smukke kager og arbejde med pynt og dekoration.
 
Tilmeld dig nu og gør dig klar til at forkæle dig selv og dine nærmeste med de mest vidunderlige kager og desserter!

Medbring: Forklæde. 
Udgift på ca. 100 kr. til råvarer pr. gang.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 05.02.2025 17:30-21:00 Gåsetårnskolen Afd. Iseling Lisbet Keis
2 Onsdag 19.02.2025 17:30-21:00 Gåsetårnskolen Afd. Iseling Lisbet Keis
3 Onsdag 26.02.2025 17:30-21:00 Gåsetårnskolen Afd. Iseling Lisbet Keis
Se alle Se færre

Lisbet Keis

Lisbet Keis har i mange år været selvstændig restauratør på Keisergården i Vålse med et bredt udvalg af arrangementer, fester og receptioner. Sideløbende har hun undervist på aftenskole i finere madlavning, holdt foredrag og demonstrationer af forskellige former for madhåndværk.