OBS: Prisen er pr. person og både barnet og den voksne skal tilmeldes i eget navn og eget cpr-nr. Tilmelding skal ske ad 2 gange, da man ikke kan tilmelde 2 personer i samme køb.
Vi skal lave forskellige sushityper, der er gode at lave i fællesskab. Vi får et teoretisk og praktisk indblik i de grundlæggende fremstillings-teknikker, når der skal laves sushi med familien, hvor der også lægges vægt på god køkkenhygiejne og madspild. Hygge og fællesspisning til sidst. Der må påregnes udgift til råvarer på kr. 100 pr. deltager som afregnes direkte med underviseren.
Vi glæder os til en hyggelig dag i køkkenet med jer 😊
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 24.05.2025 | 10:00-14:00 | Sønderlandsskolen | Jon Baggesen |
Jon har læst til ergoterapeut i Holstebro og blev færdig i 2003. Han har siden 2009 arbejdet på et bosted for udviklingshæmmede i Bremdal.
Jon har gået til riffelskydning i ca. 30 år. Han er i dag bestyrelsesmedlem i Haderup skytteforening, og hjælper med at træne børn og unge i riffel- og pistolskydning.
Derudover interesserer han sig for stort set alle typer madlavning. Han har dog specialiseret sig i japansk madlavning samt sushi.
I forsøget på at leve sundere og tabe sig, har han nu også fået en interesse i den japanske levevis, med sundere kost og den rigtige indstilling til livet. Interessen er faldet over de såkaldte ”blue zones”, som er nogle områder rundt omkring i verden, hvor folk lever længere og sundere.
Her har Jon specielt interesse i de japanere, der lever længe på øen Okinawa.
Udgangspunktet er primært i kosten men også den mentalitet der er i samfundet, som giver dem et langt og sundt liv.