Vil du have et teoretisk og praktisk godt fundament og få et indblik i de grundlæggende fremstillings-teknikker? Så er dette sushikursus lige noget for dig.
På sushikurset koncentrerer vi os om at udvide kendskabet til sushi. Vi skal lave en masse forskellige sushityper, sådan at vi også udfordrer os selv med lidt mere avanceret sushi. Råvareudgifter på kr. 100,00 pr. gang pr. deltager, som afregnes direkte med underviser.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 05.05.2025 | 17:30-20:30 | Sønderlandsskolen | Jon Baggesen |
2 | Mandag 12.05.2025 | 17:30-20:30 | Sønderlandsskolen | Jon Baggesen |
Jon har læst til ergoterapeut i Holstebro og blev færdig i 2003. Han har siden 2009 arbejdet på et bosted for udviklingshæmmede i Bremdal.
Jon har gået til riffelskydning i ca. 30 år. Han er i dag bestyrelsesmedlem i Haderup skytteforening, og hjælper med at træne børn og unge i riffel- og pistolskydning.
Derudover interesserer han sig for stort set alle typer madlavning. Han har dog specialiseret sig i japansk madlavning samt sushi.
I forsøget på at leve sundere og tabe sig, har han nu også fået en interesse i den japanske levevis, med sundere kost og den rigtige indstilling til livet. Interessen er faldet over de såkaldte ”blue zones”, som er nogle områder rundt omkring i verden, hvor folk lever længere og sundere.
Her har Jon specielt interesse i de japanere, der lever længe på øen Okinawa.
Udgangspunktet er primært i kosten men også den mentalitet der er i samfundet, som giver dem et langt og sundt liv.