Skip to content
Yin Yoga hos FOF Køge Bugt

Hensyntagende Yin Yoga - Skellet

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som handler om, at komme ned i gear, være langsom, stille og nærværende

Med Yin er det de lange dybe og blide stræk, som holdes i 3-6 min der danner ramme om øvelserne. De strækker, styrker og smidiggøre bindevævet, sener og led. Øvelserne styrker samtidig kroppens energibaner, og skaber balance og mental klarhed. Yin yoga er således et kærkomment pusterum.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.01.2024 12:30-14:00 Skellet, Køge Dorte Jensen
2 Mandag 22.01.2024 12:30-14:00 Skellet, Køge Dorte Jensen
3 Mandag 29.01.2024 12:30-14:00 Skellet, Køge Dorte Jensen
Se alle Se færre
Dorthe Jensen, underviser i bevægelse og sundhed hos FOF Køge Bugt
Underviser

Dorte Jensen

Uddannelse:
Dorte er uddannet homøopat fra London Centre for Homeopathic Education, hvor jeg er certificeret i både den Klassiske & Praktiske Homøopati. Hun har siden suppleret med uddannelse som insulinresistent terapeut ved The Institute of Nutritional Endocrinology i USA. Dorte har arbejdet med homøopati siden 2004 og har stort erfaringsgrundlag i arbejdet med mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer.

Undervisererfaring:

Dorte har mange års erfaring med undervisning i Mindfulness gennem FOF og egne kurser. Gennem sit arbejde som homøopat er hun klædt godt på til at tage dig gennem din personlige meditationsproces, hvor du lærer dig selv at kende. "Jeg vil altid møde dig der, hvor du er som menneske. Jeg elsker at arbejde med sindet og de uanede kræfter og talenter vi ikke selv ved, vi besidder. Min omsorg for dig som midtpunkt og min entusiasme gør mig til en transformator til forandring".

Andre faglige kvalifikationer:
Dortes ubestridte styrke ligger i at skabe forandring i det individuelle menneskes liv. 
Læs mere om Dortes egen rejse, historie og baggrund her.