Skip to content
Yin Yoga med fordybelse og ro, Yogahold hos FOF Køge Bugt

Yin Yoga - genopret balancen efter stress

På dette kursus vil du komme dybere ind i kroppen ved at bruge vejrtrækning og Yin Yogaens langsomhed og ro.

Du vil opleve den blide Yin Yoga, som beroliger nervesystemet, og som kan hjælpe med at genoprette balancen i kroppen. Men du vil måske også opleve, at der skabes mere plads i kroppen såvel som i sindet, og dermed mere overskud. Og måske lige der – midt i stillingen – vil du mærke, at noget giver slip, forløses og falder på plads.

Dette kursus er for alle, også selv om du aldrig har dyrket Yin Yoga før, og det er rigtig godt for dig, som måske har brug for lidt mere vejledning til stillingerne og som ønsker ro, overskud og en pause i hverdagen.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.01.2024 17:20-18:50 Græstedgård, Ølstykke Christina Theilgaard
2 Onsdag 24.01.2024 17:20-18:50 Græstedgård, Ølstykke Christina Theilgaard
3 Onsdag 31.01.2024 17:20-18:50 Græstedgård, Ølstykke Christina Theilgaard
Se alle Se færre
Christina Theilgaard, underviser i Yin Yoga hos FOF Køge Bugt
Underviser

Christina Theilgaard

Uddannelse:
Christina er uddannet yogainstruktør med speciale i Yin Yoga hos certificeret Yogi ved Yinyoga in Asia. Hun har siden suppleret med uddannelser og kurser inden for Yin Yoga for kvinders sundhed, meridianlære, Restorativ Yoga samt Yoga Nidra.

 

Undervisererfaring:
Med mere end 15 års erfaring med yoga, har Christina en naturlig og legende tilgang til yogaen. “Jeg tror på, at man bedst kan give noget videre, når man selv har prøvet det på egen krop, og derfor var det først, da jeg blev introduceret for Yin Yoga i forbindelse med et stressforløb, at jeg følte jeg havde fundet “min” yogaform”. Charlotte holder løbende forskellige retreats i ind- og udlandet, såvel som workshops og mindre forløb i Yin Yoga.

Andre faglige kvalifikationer:
Du kan læse mere om Christinas forløb på hendes hjemmeside her.