Skip to content
Middelhavsinspireret madlavning

Middelhavsinspireret madlavning med et bæredygtigt twist

På denne eksperimenterende madlavningsworkshop dykker vi ned i mad fra middelhavsområdet så som Grækenland, Italien, Tyrkiet m.m. På hver kursusgang vil vi tilberede en lille håndfuld retter inspireret af et særligt område eller land, ofte ved hjælp af ingredienser fra et almindeligt dansk supermarked og med et bæredygtigt twist

Værd at vide
Udgifter til råvarer må påregnes og afregnes direkte med underviseren i forbindelse med kurset.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.04.2024 17:30-21:10 Hastrupskolen, Køge Jonas Plass
2 Tirsdag 16.04.2024 17:30-21:10 Hastrupskolen, Køge Jonas Plass
3 Tirsdag 23.04.2024 17:30-21:10 Hastrupskolen, Køge Jonas Plass
Se alle Se færre

Jonas Plass