Skip to content

Plantebaseret påske-smørrebrød

Lær at lave lækre plantebaserede smørrebrøds-toppings du kan servere til den store påskefrokost - og andre festlige lejligheder.
 
På dette dagskursus laver vi plantebaserede udgaver af klassiske kolde og lune påskeretter, som får smagsløgene til at synge. Du lærer at lave auberginesild og karrysalat, fredsfisk, hønsefri-salat - og saftige “frikadeller” der vil imponere dine gæster. Du lærer også at lave din egen veganske mayonnaise, syltede rødløg - og at anrette smørrebrød som en pro.
   
Kurset er til dig der gerne vil forkæle dig selv eller dine veganske venner eller familiemedlemmer med lækre frokostanretninger til påskefrokosten - og andre særlige begivenheder.
Det er også til dig, der arbejder i et professionelt køkken og som gerne vil kunne producere veganske smørrebrød.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.03.2025 10:00-14:00 Birkhovedskolen Ditte Lustrup

Ditte Lustrup

Ditte Christina Lustrup er uddannet inden for ernæring og sundhed samt forfatter til fag- og kogebogen ”Hyben - En vitaminbombe fyldt med smag og næring”, der udkom i 2019 gennem Muusmann Forlag. Hun er desuden medforfatter til et kapitel om hybens gavnlige egenskaber i den videnskabelige bog ’Medicinal Plants’, der udkom i efteråret 2022.

Siden Ditte var ganske ung, har hun haft en umættelig nysgerrighed på, hvordan den mad, vi spiser, påvirker vores velvære og sundhed, og én af hendes store interesser er, hvordan specifikke vitaminer og næringsstoffer styrker vores helbred. Hun brænder også for bæredygtig mad og grøn livsstil og har bl.a. skrevet flere artikler om økologiske superfoods og bæredygtige madtrends for et canadisk B2B-nyhedsmagasin. 

Udover at nørde med sundhedsvidenskab har Ditte mange års erfaring i det plantebaserede køkken. Hun har bl.a. arbejdet flere år hos den veganske og økologiske Café Kosmos i Odense samt udviklet plantebaserede opskrifter til både firmaer og sin egen instagram og madblog hybenliv.dk.