Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Engelsk lidt øvet

Klar på en engelsk sprogfest, hvor grammatiske gætterier og fonetiske fumlerier er mere reglen end undtagelsen? Spring ombord på FOF's "Lidt Øvede Engelskkursus", det ultimative sprogkursus for dig, der godt kan stave til 'dog', men stadig blander 'kitchen' og 'chicken'. Vi mødes hver uge om morgenen – ja, du skal faktisk ud af fjerene – for at dykke ned i det engelske sprog gennem brætspil, tegneserier og meget andet.
Og som om det ikke var nok, så slutter vi hver sproglige seance af med en kop kaffe eller te, hvor du kan snakke løs, vise din yndlingskop frem (ja, den med katten der siger 'I'm purrfect') eller snuppe en fra caféen. Det er her, vi beviser, at sprog er mere end blot ord – det er en måde at knytte bånd på og skabe forbindelser, der holder længere end din koffeinforsyning.
Til forskel fra mere avancerede niveauer, lægger dette kursus vægt på at bringe din basale viden i spil på nye, sjove og interaktive måder. Det bygger bro mellem teori og praksis og introducerer kulturelle aspekter, der gør læringen både dybere og mere meningsfuld.
Vi kan ikke love, at du bliver den næste Shakespeare, men du vil helt sikkert få nogle gode grin og måske endda en ny ven eller to. Lad os mødes med et smil og tage det næste skridt i din engelske rejse sammen!

Materialer: Der må regnes med en mindre udgift til materialer/kopier.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 09:00-10:30 Kerteminde Bibliotek, mødeloka Ingrid Benavente
2 Fredag 13.09.2024 09:00-10:30 Kerteminde Bibliotek, mødeloka Ingrid Benavente
3 Fredag 20.09.2024 09:00-10:30 Kerteminde Bibliotek, mødeloka Ingrid Benavente
Se alle Se færre

Ingrid Benavente

Jeg har altid elsket sprog og kommunikation, og har igennem livet specialiseret mig indenfor disse områder. Jeg har en kandidat i spansk, fransk og engelsk filologi fra Zaragoza universitet og en cand.mag i engelsk fra SDUm med undervisningserfaring indenfor fransk, spansk og engelsk.

Oprindeligt kommer jeg fra Guatemala, flyttede siden til Spanien og har også boet en periode i England. Jeg har derfor en stor kulturelt indsigt i forskellige samfund.Af interesse er jeg for nyligt begyndt at læse Amerikanske studier, da jeg altid har været fascineret af amerikansk politik og kultur, siden det har haft og har en stor indflydelse på mit hjemland.

I det sidste halvår har jeg gennem studie og arbejde fokuseret på bæredygtighed og den grønne omstilling.
På det personlige plan holder jeg meget af kunst og gør det selv i fotografi. Jeg nyder at tilbringe mine ferier på Omø og at være i den danske natur.

Hvem er jeg som lærer?
Som lærer er jeg passioneret omkring sprog og kultur. Nye sprog skal give indsigt i ens eget sprog og skal tilegnes på en sjov og meningsfuld måde. Jeg bestræber mig på, at undervisningen har forskellige aktiviteter, spil og lege, så mine studerende får kommunikeret.