Skip to content
Lær kernevenlig løbeteknik med personlig træner Thora Bjørn

Løb igen: Intro til kernevenlig løbeteknik

- for kvinder, der har fået børn

Er du træt af at føle dig tung som en sæk kartofler, når du løber? Har du måske helt droppet løb, fordi det ikke længere føles rart i kroppen efter, du har fået børn? Lad den kernevenlige løbeteknik hjælpe dig tilbage til løb! På dette foredrag vil du få en introduktion til den kernevenlige løbeteknik, som kan hjælpe dig med at slippe af med de gener, der kan opstå i morkroppen i forbindelse med løb. Du vil lære, hvordan du kan mindske ømhed i knæ og hofter, reducere tyngdefornemmelsen i underlivet, undgå ubehag ved dryptisseri og fjerne følelsen af, at løb er tungt og træls.

Kernevenlig løbeteknik er baseret på kvindelig anatomi
Vidste du, at de fleste "almindelige" løberåd er baseret på studier med mandlige forsøgspersoner? Det betyder, at der ikke tages højde for kvindelige anatomi – og slet ikke for de forandringer, der typisk er opstået, efter en kvinde har været gravid og født børn. 

Måden vi løber på er af altafgørende betydning for, hvordan løb føles i kvindekroppen. Hvis ikke de "kvindelige parametre”, som vi arbejder med i den kernevenlige løbeteknik, er på plads, så batter tempo, distancevalg, fodisæt og skridtlængde (nogle af de ting, man oftest får råd om i traditionel løbecoaching) ikke ret meget. Løb vil stadig føles tungt og være kilde til ømhed, smerte og frustration snarere end forbedret kondition og en let følelse af frihed til at kunne bevæge sig, som man har lyst til!

Alle er velkomne – også selvom du ikke anser dig selv for løber
Selv hvis du ikke er komfortabel med at løbe lige nu, kan du sagtens være med til foredraget. 

Vi skal nemlig ikke ud og løbe 'rigtigt'. Så vær ikke bekymret for, at Thora tvinger dig ud i noget, du ikke er klar til endnu. 😊

Du må meget gerne tage noget tøj på, som du kan bevæge dig lidt i, da vi skal lave et par enkelte øvelser sammen, men det er ikke noget vildt og voldsomt. Det er blot for at mærke nogle af pointerne, du får med dig i foredraget, på din egen krop med det samme. 

Med andre ord: Alle kan være med!
Der vil også være god tid til spørgsmål og hygge.

Værd at vide
Foredraget er rettet mod kvinder, der har fået børn, uanset om det er for 6 måneder siden eller mere end 20 år siden. Alle er velkomne til at deltage – også selvom du endnu ikke anser dig selv for en løber.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 19:00-20:30 Teaterbygningen, Køge Thora Bjørn fra Superfitmor.dk

Thora Bjørn fra Superfitmor.dk