Skip to content
Tag med til keramik for begyndere og øvede

Keramik for begyndere og øvede

Drømmer du om at lave din egen keramik, så kan du begynde her! Kom godt i gang med design og fremstilling af f.eks dit eget service, vaser, fade, skåle, mindre skulpturer og meget mere.

Du bliver introduceret til keramikkens verden og de mange muligheder leret giver os. Du vil blive guidet gennem processen fra idé til færdigt produkt og vi gennemgår de grundlæggende teknikker, så du får indblik i f.eks. plade-, og pølseteknik, som du sidenhen kan arbejde med.

Vi bruger primært penselglasurer, og afprøver forskellige dekorationsteknikker. Alle er velkomne, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Værd at vide
Der arbejdes på dette hold ikke på drejeskive.

Udgifter til materialer af ca. kr. 500,- må påregnes og afregnes direkte med underviseren.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 19:00-21:45 Hedelyskolen, Greve Sigita Hjort von Cappeln
2 Torsdag 03.10.2024 19:00-21:45 Hedelyskolen, Greve Sigita Hjort von Cappeln
3 Torsdag 10.10.2024 19:00-21:45 Hedelyskolen, Greve Sigita Hjort von Cappeln
Se alle Se færre
Sigita Hjort von Cappeln, underviser i keramik og modellering hos FOF Køge Bugt
Underviser

Sigita Hjort von Cappeln

Uddannelse
Sigita Hjort er uddannet keramikker med en bredt akkumuleret uddannelsesbaggrund i kunst fra Faculty of Fine Arts i Litauen. Hun har sideløbende brugt et år på at studere og arbejde med keramik på Anadolu University i Tyrkiet.

Som kunstner og underviser arbejder Sigita på et privat atelier i København, hovedsageligt med fokus på at kaste funktionelle genstande og testel i porcelæn.

Undervisererfaring
Sigita har undervist i både privat og aftenskoleregi siden hun flyttede til København i 2018. Hun arbejder konstant på at udforske nye kombinationer og muligheder til at lade råmaterialerne forvandle sig til funktionelle og æstetiske stykker.