Skip to content
Få ny inspiration til din makeup - uanset om du er til det simple eller overdådige

Makeupaften

Savner du (ny) inspiration til at lære at lægge en makeup, som understreger din stil og passer til der hvor du er i dit liv? Eller vil du gerne have tips og tricks til at lægge en naturlig dags-, aften-, hverdags- eller festmakeup? Så er dette workshoppen for dig!

Det kan være en jungle at finde rundt i farver, ingredienser, dækning m.m., og finde netop den makeup som passer til dig. Ligesom din hud ændrer sig med tiden, kan finde makeup-behov også ændre sig.

Med naturlig mineralmakeup og udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker, lærer du at lægge en sikker og flot makeup, der dækker og passer til din hudtype og udtryk. Du lærer, hvor naturlig makeup kan være, uden du virker for sminket eller føler du ikke kan ånde. Der anvendes 100% naturlig makeup, hvor der er taget stilling til, hvilke indholdsstoffer der benyttes til gavn for din hud og miljøet.

Kurset er perfekt som en venindeaften, hvor du er i fokus, kan lege med udtryk og få ny inspiration og viden.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 18:30-20:30 Den Hvide By, Køge Charlotte Fnug Munksgaard
Underviser

Charlotte Fnug Munksgaard

Uddannelse:
Charlotte Fnug Munksgaard har mere end 30 års erfaring fra skønhedsbrancen. Hun er stifter af Organic M.A.K.E, som tilbyder skønhedsprodukter med kant og naturlige ingredienser. Hun har en brændende passion for skæve skønhedsvinkler og tendenser, der gør hverdagen smukkere.

Hos Charlotte får du makeupkurser hvor viden, ekspertise og kvalitet vejer tungt sammen med leg, smil og originalitet.

Du kan læse mere om Charlotte her.