Skip to content
Tag den med på dette 1 dags kursus og lær hvordan du bruger din overlocker.

Overlock kursus

Har du aldrig rigtig fået brugt din overlocker? Er tråden røget ud og du kan ikke tråde den? Eller driller trådspændingen? Der kan være mange grunde til at din overlocker står og samler støv.

Tag den med på dette en-dags kursus og lær hvordan du bruger din overlocker. Inden du går hjem, har du lært at tråde den, hvordan du indstiller trådspændingen og prøvet at sy i forskellige materialer. Så du er klar til at gå i gang med alverdens sy-projekter!

Værd at vide
Medbring din overlocker, manualen til den og 4 ruller overlock tråd.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 21.11.2024 10:00-15:30 FOF Huset A, Greve Stine Rønsch
Underviser

Stine Rønsch

Uddannelse;
Stine er uddannet skrædder og tekstildesigner og har syet, hæklet, strikket, tegnet og generelt lavet alverdens kreative ting, siden hun kunne holde på en blyant og tråde en nål.

Stine tog i 2021 Bloom Institutes efteruddannelse i Kreativ Procesfacilitering og har siden suppleret med Anne Kirketerps uddannelse i Craft Psykologi i 2023. Hun er inspireret af principperne i både Craft Psykologi og kreativ procesfacilitering, og bruger begge uddannelsers principper og tankegange i sin undervisning.

Undervisererfaring:
Stine har de sidste 20 år undervist i syning, design, hækling og et bredt udvalg af andre kreative ting. Som underviser er Stine tålmodig og inspirerende. Hun favner begynderen såvel som den mere garvede kursist.