Skip to content
Lær at male abstrakte malerier i akvarel

Abstrakt maleri med akvarelmaling

Akvarel er en af de allermest populære maleteknikker. Det er nemt at gå i gang og overskueligt at rette eventuelle fejl for nybegynderen og byder samtidig på uendelige muligheder og udfordringer for den mere øvede maler. Det abstrakte maleri er at lege med farver, motiver og alternative maleteknikker, og er en sjov måde at udfolde sig kreativt.

Undervisningen er tilrettelagt så du lærer almindelig maleteknik samt andre lette akvarelteknikker, som giver fine virkninger i maleriet. Du lærer om komposition, farvespil og brug af kontraster til at skabe liv i dit maleri. Vi skifter mellem maleøvelser som vises i plenum og at male på egen hånd, så dine fine kreative virkninger kan komme til udtryk. Vi eksperimenterer også med brug af f.eks. salt, tryk, collage, skabeloner m.m.

Værd at vide
Holdet er for alle niveauer, uanset tekniske forudsætninger.

Medbring egne materialer. Materialeliste udsendes inden kursusstart.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 23.11.2024 10:00-15:30 Den Hvide By, Køge Catharina Anette Martinussen
2 Søndag 24.11.2024 10:00-15:30 Den Hvide By, Køge Catharina Anette Martinussen
Anette Martinussen, underviser i kreative fag hos FOF Køge Bugt
Underviser

Catharina Anette Martinussen

Uddannelse:
Anette Martinussen er uddannet tekstilkunstner fra Kolding Kunsthåndværkerskole. Hun har desuden en Diplomeksamen i Pædagogik og Billedkunst fra Danmarks Pædagogiske Universitet og en BA i Kunsthistorie fra Københavns Universitet.
Anette har suppleret sine uddannelser løbende med kurser og forløb under bl.a. Glyptoteket og diverse billedkunstnere.

Undervisererfaring:
Hun har gennem mere end 20 år undervist hos FOF i både akryl- og akvarelmaling. Det er både lange kurser, der løber over en hel vinter, mange weekendkurser og foredrag i Kunsthistorie. "Jeg er vild med at undervise. Det at være sammen med, være inspirator, opleve deltagernes blomstrende kreativitet og glæde ved at skabe, er en gave for mig".

Andre faglige kvalifikationer:
Anette er udøvende billedkunstner og arbejder med akryl- og akvarelmaleri. Hun afholder kurser i begge dele, udstiller sin egen kunst og holder foredrag med speciale i billedanalyse.