Skip to content
Billedværksted med akrylmaling

Billedværksted med akrylmaling

Akrylmaling er en verden af spændende, kreative måder at udtrykke sig på, og på dette forløb arbejder vi med et bredt spekter af teknik og metode. Her kan du få støtte til at udvikle dine egne ideer gennem individuel vejledning.

Kurset vil være en kombination af oplæg med forskellige temaer, teknik og udtryk, som du kan bruge til inspiration og praktiske øvelser, hvor du kan fordybe dig i motivet og teknikken. Vi lægger stor vægt på et dejligt malerfællesskab, hvor du i hyggelig atmosfære kan være kreativ.

Værd at vide
Du skal selv medbringe materialer.

Materialeliste udsendes inden kursusstart.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 19:00-21:45 Hedelyskolen, Greve Catharina Anette Martinussen
2 Onsdag 02.10.2024 19:00-21:45 Hedelyskolen, Greve Catharina Anette Martinussen
3 Onsdag 09.10.2024 19:00-21:45 Hedelyskolen, Greve Catharina Anette Martinussen
Se alle Se færre
Anette Martinussen, underviser i kreative fag hos FOF Køge Bugt
Underviser

Catharina Anette Martinussen

Uddannelse:
Anette Martinussen er uddannet tekstilkunstner fra Kolding Kunsthåndværkerskole. Hun har desuden en Diplomeksamen i Pædagogik og Billedkunst fra Danmarks Pædagogiske Universitet og en BA i Kunsthistorie fra Københavns Universitet.
Anette har suppleret sine uddannelser løbende med kurser og forløb under bl.a. Glyptoteket og diverse billedkunstnere.

Undervisererfaring:
Hun har gennem mere end 20 år undervist hos FOF i både akryl- og akvarelmaling. Det er både lange kurser, der løber over en hel vinter, mange weekendkurser og foredrag i Kunsthistorie. "Jeg er vild med at undervise. Det at være sammen med, være inspirator, opleve deltagernes blomstrende kreativitet og glæde ved at skabe, er en gave for mig".

Andre faglige kvalifikationer:
Anette er udøvende billedkunstner og arbejder med akryl- og akvarelmaleri. Hun afholder kurser i begge dele, udstiller sin egen kunst og holder foredrag med speciale i billedanalyse.