Skip to content
Gå på opdagelse i japansk kunst og lav fine figurer til billedkunst for børn med japansk tema hos FOF Køge Bugt

Billedkunst for børn - 7-13 år - japansk tema

Elsker dit barn at tegne, klippe-klistre og være kreativ? Og er de vilde med japanske ting? Tegning og kreativitet udvikler børns evne til at koncentrere sig såvel som deres øje-hånd koordination.

På dette hold drømmer vi os væk til Japan og japansk kultur, og kaster os ud i at tegne med tusch på en bambuspind, male japanske kirsebærtræer eller små kimono-figurer i pap af flermønstret origamipapir. Vi fordyber os i den kreative process, og bruger fantasien og forbedrer samtidig vores evner.

Der er også god tid til at hygge sig og snakke om hvad man synes er spændende.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.11.2024 10:00-13:10 Kildegården - Kunstens hus Christine Eneström
Underviser

Christine Eneström

Uddannelse:
Christine Eneström er uddannet pædagog med speciale i kunst og formidling. Hendes tilgang er legende og intuitiv, hvor teknikker og farver prøves af, og børnene introduceres til forskellige kunstnere. Hun lægger også stor vægt på, at undervisningen skal være en sjov og lærerig oplevelse.

Undervisererfaring:
Christine har stor erfaring med kunst og undervisning af børn både som privatlærer på sin egen skole, workshops på biblioteker, kulturhuse og institutioner. Hun lægger stor vægt på at understøtte børns skabertrang i alle aldre.