Skip to content
Tag familien med til hyggeligt sykursus hos FOF Køge Bugt

Sycafé i efterårsferien - for børn og voksne

Nyd en kreativ stund sammen! Sycaféen er for jer, der gerne vil sy sammen. Kurset er for alle, uanset om I allerede er i gang med et syprojekt, er gået i stå eller måske gerne vil have hjælp til at komme i gang.

Medbring stort som småt og lad os sammen arbejde videre. Underviseren kommer med forslag til metoder og ændringer, og I lærer bl.a. syteknik, reparationsteknikker og måder at sammensætte materialer og teknikker.

Værd at vide
I kan medbringe beklædning, omsyning, reparation med mere. Alt godt samles og forandres til nyt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.10.2024 10:00-14:10 Den Hvide By, Køge Kirsten Rømer
Kirsten Rømer, underviser indenfor kreative kurser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Kirsten Rømer

Uddannelse:
Kirsten er uddannet håndarbejdslærer og designer med ekstra kurser i udvidet tilskæring og materialekendskab. Hun har undervist i syning, mønsterkonstruktion og mønstertilretning i flere år. Derudover har hun i mange år haft drevet selvstændig virksomhed, hvor hun modtager og udfører specialopgaver.

Andre faglige kvalifikationer:
Kirsten drives af sin dybe fascination, respekt for og kærlighed til tekstilverdenen, og hun bliver gang på gang begejstret af, hvad vi kan forme og fremstille af beklædning. Processen giver os nye oplevelser, indtryk og færdigheder, som vi kan tage med os videre ud i livet.

”Det fantastiske ved håndarbejde er, at det kræver din opmærksomhed og fulde tilstedeværelse. Derfor kan du lægge alle tanker og gøremål for en stund og blot være til stede i rummet og nyde samspillet med de andre deltagere med samme passion. Jeg ønsker at tage dig med ind i denne verden, hvor selvtilliden og selvværdet løftes, når sy projekterne lykkes.”