Skip to content
Skrivekursus hos FOF Køge Bugt

Sårbar skrivning

Savner du et trygt rum, hvor du kan få hjælp til at få dine tanker skrevet ned på papir? Vidste du, at man kan få det bedre af at skabe poesi, skønlitteratur eller andet ved hjælp af ord?

Dette skrivekursus er for dig, der har ondt i livet, og som gerne vil være i et trygt og imødekommende miljø, hvor du kan udtrykke dig gennem arbejdet med litteratur. Det er den skønlitterære proces og fællesskabet med andre, der er i fokus.

Det er et skrivekursus, hvor formålet er at skabe et tillidsfuldt rum, som giver grobund for udfoldelse af kreativitet, styrkelse af selvværd og inspiration til en god retning i livet.

Værd at vide
Skrivekurset varetages af den professionelle, skønlitterære forfatter C. A. Wolters, som har udgivet fantasy-romanen Den som hvisker.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 16.09.2024-16.12.2024
  • Adresse Brohuset, Ishøj
    Vejlebrovej 45
    2635 Ishøj
  • Lokale Rum C
  • Bemærkninger Hvis du er berettiget til tilskud fra Ishøj kommune, bedes du kontakte FOF Køge Bugt, så vi kan sikre, at du får tilsendt en tilskudsblanket. For at kunne deltage i undervisningen skal du desuden underskrive en "tro og love-erklæring" for berettigelse af deltagelse i hensyntagende undervisning. OBS! Det er muligt at betale for kurset i rater. Kontakt FOF Køge Bugt, hvis du ønsker denne løsning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 12:30-15:00 Brohuset, Ishøj Cecilie Alisa Wolters
2 Mandag 23.09.2024 12:30-15:00 Brohuset, Ishøj Cecilie Alisa Wolters
3 Mandag 30.09.2024 12:30-15:00 Brohuset, Ishøj Cecilie Alisa Wolters
Se alle Se færre
Cecilie Wolters, Forfatter hos FOF Køge Bugt
Underviser

Cecilie Alisa Wolters

C. A. Wolters' (f. 1991) udkom sidste år med hendes debutant værk som skriger "Blod, sex og galskab". Bogen kan prale med sin nominering til året fantasy debutantpris, optræder i Politikken og Troldspejlet, og forfatteren selv har hjemme på bogscener landet over. 

 

Cecilie elsker at blande romantik med klassisk gore og asiatisk inspireret horror. Hendes 

fortællinger er ikke for de sarte, og skrivestilen er blevet beskrevet som mørk og hæsblæsende. 

 

Udover sin forfatterkarrierer har Cecilie også undervist børn og unge i storytelling i over syv år, ledet flere workshops i kreativ udfoldelse, og gør altid en habil indsats for at skabe et rum hvor alle historier bliver hørt og finpudset.  

 

Til hverdag bor hun på Christianshavn med sine to små drenge og sin partner.  


Om 'Den som hvisker':

En forbandede kejserinde, en dæmonisk lejemorder og et imperium på renden af en profiteret krig - 'Den som hvisker' er en smuk og creepy New Adult historie om to skurke der bliver forelsket imod deres vilje, og som begge må kæmpe med deres morderiske skyggesider (ret bogstaveligt talt) for at få det de desperat længes efter.